Показване на 16 резултата

Creatine Muscle Max – Креатин Allnutrition – 250g / 500g / 1 kg

44.49 лв.81.49 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

ALL Nutrition е полска компания производител на добавки, която дава приоритет не само на висококачествените продукти, но и на невероятния им вкус. Създадена през 1999 г., компанията има богат опит във фитнес индустрията и диктува тенденциите на пазара, предоставяйки над 120 вида добавки – от основни видове до модерни, иновативни продукти за всяка възрастова група и специфични нужди.

Портфолиото на марката включва базови формули като аминокиселини, креатин, фет бърнъри, биотин и други, както и хранителни иновации или продукти с усъвършенстван състав, които непрекъснато се обновяват. В асортимента на марката няма продукти, които съдържат оцветители – те са вредни, могат да причинят гастроинтестинални проблеми или алергични реакции.

В процеса на производство ALL Nutrition разчита само на GMP и HACCP сертифицирани съоръжения с дългогодишен опит и професионални характеристики. Компанията спазва всички директиви на ЕС и международното право, за да предостави 100% сигурни, безопасни и висококачествени хранителни и спортни добавки. Това се постига и чрез влагането на суровини от доказани източници, които подлежат на различни изследвания и тестове.

Визуално продуктите на ALL Nutrition се отличават с привлекателна и стилна опаковка, която винаги указва какъв е видът и съдържанието на продукта. Хранителните добавки All Nutrition имат естетичен външен вид и предават същото послание като цялата марка – създадени са за всеки активен човек.