Показване на 8 резултата

Левцинът е една от трите разклонени аминокиселини (BCAA) и се счита за една от най-важните аминокиселини за мускулния растеж и възстановяване. Това е незаменима аминокиселина, което означава, че тялото не може да я произвежда самостоятелно и тя трябва да се получава чрез храната или добавки.

Какви са полезните му свойства за човешкия организъм?

Левцинът е изключително важен за стимулиране на синтеза на мускулен протеин, което е ключово за изграждането на мускулна маса. Той също така помага за регулиране на кръвната захар, подпомага заздравяването на тъканите след травма или операция и може да подобри физическата издръжливост и сила.

Какви функции изпълнява в тялото?

Левцинът играе централна роля в метаболитните процеси на тялото. Той е от съществено значение за синтеза на протеини, което прави тази аминокиселина жизненоважна за възстановяването и растежа на мускулите. Освен това, левцин участва в регулирането на кръвната захар и подпомага производството на растежен хормон.

Какви видове добавки с Левцин има?

Съществуват различни форми на добавки с левцин, които може да включите в ежедневния си режим:

  • Капсули и таблетки: Удобен и точно дозиран начин за прием на левцин.
  • Прахове: Могат да се смесват с вода или други напитки и са подходящи за бързо усвояване около тренировъчни сесии. 
  • Течна форма: Предлагат бърз и удобен начин за прием на левцин след тренировка.

Как да закупите Левцин от MagHerbs – онлайн магазин за хранителни добавки

За да закупите левцин от MagHerbs, разгледайте селекцията с продукти на тази страница, където ще намерите различни продукти съдържащи левцин. Изберете подходящия продукт според вашите нужди, добавете го в количката и следвайте стъпките за покупка. Ние предлагаме различни опции за плащане и доставка, за да улесним вашата покупка и да осигурим бързо получаване. Работим с куриерските фирми Спиди и Еконт за максимално удобство.