Уважаеми партньори,

С удоволствие ви предоставяме възможността да рекламирате вашите продукти в нашия онлайн магазин за хранителни добавки. Ние сме екип от професионалисти, които се стремят да предложат на нашите клиенти най-доброто в света на здравословното хранене и хранителните добавки.

Защо да изберете реклама в MagHerbs.com?

 1. Широка аудитория: Нашата онлайн платформа привлича над 50 хиляди потребители всеки месец, които се интересуват от здравословния начин на живот, спорт и хранене.
 2. Професионално обслужване: Нашите експерти по маркетинг са тук, за да ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни стратегии и формати за вашите продукти.
 3. Високи резултати: С нашата ефективна платформа ще достигнете вашата целева аудитория и ще увеличите видимостта на вашите продукти.
 4. Гъвкави възможности: Предлагаме различни формати за реклама, включително:

1. Банери:

Изберете пространство, което ще представи вашия бранд в най-добра светлина. Предлагаме различни размери на различни позиции в магазина ни:

На началната страница

 • В дясно на основното меню. Голям с размер 715х400 и малък с размер 320х200;
 • В секция „Промоционални продукти“ с размер 437х720;
 • В секция „Нови продукти“ с размер 437х720.

В продуктова категория

Банери могат да бъдат разположени в лявата странична лента и над продуктите в конкретната категория, предоставяйки допълнителни възможности за визуална реклама.

 • Лява странична лента (sidebar), във всички категории, с размер 320х480;
 • Над продуктите на точна категория, с размер 1050х300.

Блог

 • Дясна странична лента (sidebar) с размер 320х480;
 • В избрана от вас статия с персонализиран размер.

2. Публикация в блога

Ние ценим важността на споделянето на ценна информация и знания в областта на здравословното хранене и хранителните добавки. Поради това, предлагаме на нашите партньори уникалната възможност да публикуват статии в нашия блог. Това може да стане по два начина:

 • Предоставете ни ваш готов текст: Ако имате вече написана статия, която смятате, че е подходяща за нашата аудитория, ние с удоволствие ще я прегледаме и публикуваме. Това е чудесен начин да споделите вашите знания и иновации с широка аудитория, която има интерес към здравословния начин на живот;
 • Ще напишем статията за вас: Ако предпочитате, нашият екип от специалисти по съдържание може да създаде статия специално за вас. Само ни дайте вашите идеи, теми или ключови послания, които искате да бъдат включени, и ние ще се погрижим за останалото. Това не само ще ви спести време, но и ще гарантира, че статията е написана със съобразеност към SEO оптимизация, ангажиране на аудиторията и с дължина около 1000 думи.

Тази гъвкава възможност за публикация в блога ви дава шанса да увеличите видимостта и влиянието на вашата марка в сферата на здравословния начин на живот. Независимо дали искате да споделите специфични научни изследвания, образователно съдържание или иновативни идеи, нашият блог е идеалната платформа за това.

3. Имейл бюлетин

Разширете вашия обхват и ангажирайте нашата аудитория директно чрез нашия имейл бюлетин. Предлагаме ви няколко опции за участие, за да отговорим най-добре на вашите маркетингови стратегии:

 • Персонализиран бюлетин: Създаваме персонализиран имейл бюлетин, който е изцяло по ваше задание. Това ви дава пълна свобода да изберете съдържанието, дизайна и посланието, което искате да бъде представено на нашата аудитория. Идеален за изключителни кампании или стартиране на нови продукти;
 • Банер в тематичен бюлетин: Включете вашия банер в наш редовен бюлетин на конкретна тема. Това е страхотен начин да привлечете внимание към вашата марка или конкретен продукт, като същевременно се възползвате от контекста на вече планирано съдържание;
 • Продукт в бюлетин: Представете ваш продукт директно в съдържанието на нашия имейл бюлетин. Това е чудесен начин за изтъкване на специални оферти, промоции или нови продукти. Вашето предложение ще бъде представено като препоръчан продукт, което може значително да повиши интереса и продажбите.

Към днешна дата са абонирани над 2000 имейла.

4. Пуш нотификация

Инстантни известия до нашите потребители за нови продукти, промоции и специални оферти. Към днешна дата са абонирани над 3000 устройства.

5. Публикация в социалните мрежи

Предоставяме възможност за по-широко популяризиране на вашите продукти чрез социалните ни мрежи Facebook и Instagram. Можете да ги прегледате тук: https://www.facebook.com/magherbscom/ и https://www.instagram.com/magherbs.

Към днешна дата имаме над 3000 последователи.

6. Продукт на началната страница

Вашите продукти ще бъдат изложени на видно място на началната страница на нашия магазин, където могат да бъдат забелязани от всички посетители.

7. Продукт на първа страница във всички категории

Вашите продукти ще бъдат изведени на първа страница във всяка категория, в които са добавени, което увеличава тяхната видимост.

8. Игра в социалните мрежи

Организация на игра, която да привлече вниманието на клиентите и да повиши ангажимента им.

9. Подаръци

Подаръци към поръчки над определена стойност или при всяка поръчка, което може да насърчи клиентите да пазаруват повече.

10. Рекламни материали

С радост ви съобщаваме, че вече предлагаме опцията за включване на рекламни материали на вашите продукти в поръчките, изпращани до нашите клиенти. Това може да включва:

 • Рекламни торбички: Идеални за презентиране на вашите продукти в атрактивна и практична опаковка, която клиентите могат да използват многократно;
 • Флаери: Предоставете подробна информация за вашите продукти, специални оферти или предстоящи събития на листовка, която да вдъхнови и информира клиентите;
 • Промоционални материали: Включете малки подаръци, като например отстъпки за следваща покупка, пробни опаковки на продукти и други рекламни предложения, които да стимулират интереса и лоялността на клиентите към вашата марка.

Не изпускайте възможността да представите вашите продукти пред голям брой потенциални клиенти в нашия утвърден МАГически магазин за хранителни добавки. Разкрийте потенциала на вашата марка с нас!

Цени

Банери*

 • На началната страница
  • Голям с размер 715х400 – 200 лв.
  • Малък с размер 320х200 – 150 лв.
  • „Промоционални продукти“ с размер 437х720 – 100 лв.
  • „Нови продукти“ с размер 437х720 – 100 лв.
 • Във всички продуктови категории в Sidebar с размер 320х480 – 300 лв.
 • В една продуктова категория над продуктите с размер 1050х300 – 100 лв.
 • Блог – дясна странична лента (sidebar) с размер 320х480 – 200 лв.

Публикация в блога

 • Статия написана от вас: 200 лв.
 • Статия написана от нас: 300 лв.

Имейл бюлетин

 • Персонализиран бюлетин: 200 лв.
 • Банер в тематичен бюлетин: 100 лв.
 • Продукт в бюлетин: 50 лв.

*Цените на банерите са за срок от 30 календарни дни от датата на поставянето им.

Пуш нотификация: 150 лв.

Публикация в социалните ни мрежи: 100 лв.

Продукт на начална страница: 50 лв.

Продукт на първа страница, във всички категории на продукта: 100 лв.

Игра в социалните ни мрежи: 100 лв.

Подаръци към поръчка: по договаряне

Рекламни материали: по договаряне

Посочените цени са без ДДС.

При избор на 2 реклами получавате 5% отстъпка.

При избор на 3 или повече реклами получавате 10% отстъпка.

За връзка с нас:

Имейл: office @ magherbs.com

Телефон: +359877372921

Последна актуализация: 01.03.2024