Показване на 1–16 от 1120 резултата

Липозомен Глутатион с Витамин С / Liposomal Glutathione & Vitamin C MagHerbs – 220 ml

Original price was: 62.90 лв..Current price is: 53.45 лв..

Липозомен Магнезий / Liposomal Magnesium MagHerbs – 220 ml

Original price was: 32.95 лв..Current price is: 27.90 лв..

Липозомен мелатонин / Liposomal Melatonin Magherbs – 30мл спрей

Original price was: 24.90 лв..Current price is: 21.15 лв..

100 % чист витамин С на прах / Vitamin C Powder – 100% Pure Swanson – 454 гр

Original price was: 50.70 лв..Current price is: 43.00 лв..

100% Л-глутамин / L-Glutamine BIOTECH USA

33.00 лв.52.00 лв.

Вашата житейска цел се състои от централните мотивиращи цели на живота ви – причините, поради които ставате сутрин.

Целта може да насочва решенията за живот, да влияе върху поведението, да оформя целите, да предлага усещане за посока и да създава смисъл. За някои хора целта е свързана с призвание – съдържателна, удовлетворяваща работата. За други целта им се крие в отговорностите им към тяхното семейство или приятели. Други търсят смисъл чрез духовност или религиозни вярвания. Някои хора могат да намерят целта си ясно изразена във всички тези аспекти на живота.

Предназначението е уникално за всички. Това, което идентифицирате като ваш път, може да е различен от този на другите. Нещо повече, вашата цел всъщност може да се измести и промени през целия живот, в отговор на развиващите се приоритети и колебания на собствените ви преживявания.

Въпросите, които могат да излязат, когато размишлявате върху житейските си цели, са:

Кой съм аз?

Къде ми е мястото?

Кога се чувствам изпълнен?

Вашата житейска цел е вашият принос

Някои хора се чувстват колебливи да преследват жизнената си цел, защото се притесняват, че звучи като самообслужващо се или егоистично търсене. Истинската цел обаче е да разпознаете собствените си подаръци и да ги използвате, за да допринесете за света – дали тези подаръци свирят красива музика, на която другите да се наслаждават, да помагат на приятелите да решават проблеми или просто да внасят повече радост в живота на хората около вас.

Как се развива целта на живота?

Въпросите за житейска цел могат да възникнат по всяко време от живота, но може да забележите, че те са особено разпространени по време на преход или криза – например кариера или образователна промяна, лична загуба или ход на дълги разстояния.

Животът ни може да се разглежда като нещо, което добавя нови камери към черупката ни, докато растем и се нуждаем от повече пространство. По същия начин, докато хората израстват в различна фаза от живота, старите им камери могат да се чувстват тесни. Те започват да питат какво могат да направят, за да разширят пространството си.

Преместването в нови камери отваря пътя за появата на нови възможности, позволявайки на нашата житейска цел да се развиваме. Но това също може да подтикне към физически, умствени, емоционални и духовни преходи и дори понякога до хаотичен период, докато започваме да задаваме нови въпроси.

Каква е тайната на нашия живот? Трябва ли да преобърнем житейските си въпроси отново и отново?

Както правите? На различни етапи от живота си намирате различни въпроси и различни възможности.

Когато правим нещо с цел, трябва да го правим с решителност. Когато дейностите ви имат цел, е нужно да имате цел или намерение.