Показване на 14 резултата

Липозомен Глутатион с Витамин С / Liposomal Glutathione & Vitamin C MagHerbs – 220 ml

Original price was: 62.90 лв..Current price is: 53.45 лв..

Липозомен витамин В12 спрей Метилкоболамин / Liposomal vitamin В12 spray Methilcobalamin 1000 µg MagHerbs – 30 ml

Original price was: 25.90 лв..Current price is: 21.90 лв..

Липозомен Магнезий / Liposomal Magnesium MagHerbs – 220 ml

Original price was: 32.95 лв..Current price is: 27.90 лв..

Липозомен мелатонин / Liposomal Melatonin Magherbs – 30мл спрей

Original price was: 24.90 лв..Current price is: 21.15 лв..

Добре дошли в новата ера на усъвършенствано доставяне на хранителни вещества с нашата забележителна колекция от липозомни витамини. Представете си свят, в който тялото ви може да усвоява основни витамини, минерали и антиоксиданти с несравнима ефективност. Липозомните добавки се превърнаха в авангард на науката за храненето, променяйки начина, по който подхождаме към здравето и благосъстоянието си.

В основата на тази новаторска технология са липозомните добавки – микроскопично малки двуслойни липидни (мастни) сфери. Тези липозоми служат като защитни носители, капсулират жизненоважни хранителни вещества и осигуряват безопасното им преминаване през суровата храносмилателна система. Това, което отличава липозомните добавки, е уникалната им способност да преминават сложния път от консумацията до клетъчната абсорбция, като увеличават максимално ползите, които получавате с всяка доза.

Защо липозомните витамини са толкова предпочитани?

Абсорбират се по-лесно

Липозомното капсулиране значително подобрява усвояването на хранителните вещества, предлагайки квантов скок над конвенционалните добавки. Ще забележите осезаема разлика в начина, по който организмът ви използва тези важни вещества. И тя ще се случи много по-бързо, отколкото, ако приемате стандартни хранителни добавки.

Усвояват се по-бързо

Липозомите често са с размер по-малък от 100 nm, което им позволява лесно да преминават през коремната стена и да достигнат до кръвния поток. Заобикаляйки препятствията на храносмилателната система, липозомните добавки позволяват хранителните вещества да бъдат доставени директно до целевите клетки, което води до бърз ефект и по-бързи, по-забележими резултати.

Отговарят за специфични нужди

Липозомите функционират като ефективни, прецизно направлявани куриери, които доставят специфични хранителни вещества до клетките и органите, където те са най-необходими. Това прави липозомните добавки изключително ефективни за справяне с целеви здравословни проблеми. Независимо дали ги приемате като допълнение към предписано лечение или просто искате да подхраните тялото си, липозомните добавки ще ви донесат онова, от което имате нужда.

Намален дискомфорт в стомашно-чревния тракт

За разлика от някои традиционни добавки, липозомните формулировки са щадящи за стомаха и е по-малко вероятно да предизвикат дискомфорт в храносмилането, което осигурява приятно и удобно приемане на добавки.

Цялостна подкрепа на здравето

Нашата гама от липозомни добавки обхваща широк спектър от уелнес нужди – от имунна подкрепа и клетъчно подмладяване до подобряване на когнитивните способности и детоксикация. Това означава, че можете да адаптирате добавките си към конкретните си цели за здраве и жизненост.

Какво е бионаличност?

Бионаличност е частта от приложената доза непроменено лекарство, която става достъпна в кръвния поток и тъканите за готова абсорбция. Витамините, лекарствата или минералите имат различна бионаличност. Някои от тях се усвояват лесно, други се нуждаят от повишаване, а трети не се усвояват напълно, ако има и друго хранително вещество. Като цяло бионаличността зависи от фактори като:

Метода на доставяне

В някои случаи капсулите могат да бъдат по-ефективни от таблетките. Или сублингвално (под езика) може да бъде по-ефективно от капсулите.

Здравословното състояние на организма и възрастта

Лицата на възраст над 60 години могат да имат проблеми с усвояването на хранителни вещества като витамин В12 и магнезий.

Циркаден ритъм

Някои добавки трябва да се приемат в определено време на деня за максимално усвояване.

Здраве на стомашно-чревния тракт

Заболявания като болестта на Крон и синдромът на раздразнените черва влияят върху усвояването на хранителните вещества от организма.

Наличието на други хранителни вещества

Мазнините от храни като авокадо могат да подобрят усвояването на каротеноидите. Докато калциевите добавки затрудняват усвояването на желязото.

С липозомните добавки не само получавате хранителни вещества от най-висок клас, но и използвате силата на най-съвременната наука и технологията за липозомно капсулиране. Тази иновация значително повишава бионаличността на добавките, като гарантира, че организмът ви ще извлече максимална полза.

Изпитайте дълбоката разлика, която тази усъвършенствана технология може да направи в живота ви, като гарантира, че тялото ви получава максимална стойност от всяка липозомна добавка. Присъединете се към революцията в оптималното усвояване на хранителните вещества и разгледайте нашата категория липозомни витамини още днес. Вашето тяло заслужава най-доброто, а с липозомните добавки то най-накрая може да го получи.