Показване на 1–16 от 142 резултата

Липозомен Глутатион с Витамин С / Liposomal Glutathione & Vitamin C MagHerbs – 220 ml

Original price was: 62.90 лв..Current price is: 53.45 лв..

100% Чист Л-метионин / 100% Pure L-Methionine Swanson – 30 Капсули

Original price was: 21.30 лв..Current price is: 18.10 лв..

Детоксикация може да означава няколко различни неща и крайната цел не винаги е една и съща.

Например, бихте могли да търсите психическа или духовна детоксикация, която ще ви направи по-здрави и по-щастливи в дългосрочен план, или бихте могли да искате вид детокс, който ще ви помогне да достигнете конкретна цел като преминаване на тест за наркотици на работното място.

Независимо дали се стремите към по-здравословен начин на живот, опитвайки се да достигнете целите си за ходене на фитнес, или се подготвяте за конкретно събитие, важно е да научите различните видове детоксикация и как детоксирането може да помогне на тялото ви както психически, така и физически.

Въпреки че детокс митовете, които надделяват преди някои години, са развенчани обширно от научната общност, трябва да се отбележи, че някои здравословни навици, включващи естествени храни, напитки, и съставки не могат да ви помогнат да постигнете по-добри резултати.

Колко вида детоксикации познаваме?

Не само, че можете да детоксикате тялото си, за да се чувстват по-здрави, но можете да детоксикирате ума си и душата си.

Прочистване на ума ви – Умствен детокс

Толкова много хора поставят акцент върху физическото прочистване, че напълно забравят значението на изграждането на умствена яснота, спокойствие и твърдост.

В действителност не можете да очаквате да отстоявате всякакви здравословни навици в дългосрочен план, ако нямате умствения капацитет и постоянството да го направите, поради което първата ви поръчка на бизнеса трябва да бъде да пречистите ума си от негативизъм, стрес и тревожност.

За да направите това, първо ще трябва да намерите безопасното си пространство и да изброите някои успокояващи дейности, които можете да практикувате редовно, ако не всеки един ден.

След това можете да практикувате йога и медитация ежедневно, за да се научите как да успокоите тялото и ума си, и да се съсредоточите върху позитивите в живота, като същевременно си дадете стремежа, от който се нуждаете, за да поправите всичко, което се нуждае от фиксиране – така създавате умствена твърдост и изграждате психично здраве.

Детоксът за хидратация – детоксикация с натурални почистващи напитки

Съществуват различни начини, по които можете естествено да детоксикирате.

Повишаване на вашата консумация на натурални напитки и детокс напитки може да поддържа редица здравословни процеси в тялото си.

Не само, че хидратацията играе съществена роля в това как се чувствате като цяло, но и промива токсините от тялото ви, подобрявайки храносмилането и поддържайки усещането ви за свежест.

Естествените напитки също са страхотни, когато искате да елиминирате определени вещества от тялото си, и перфектен вариант, ако се чудите как да преминете тест за наркотици, защото сте били с помощта на нещо THC базирани. Те също са добър избор, ако просто търсите да почистите тялото си малко.

Важно е, че напитките, капсулите, и други видове почистващи добавки, които купувате, съдържат само естествени съставки, получени от естествени източници.

Тези съставки могат да включват растения, богати на антиоксиданти, богати на антиоксиданти като различни видове горски плодове, заедно със здрави корени, листа, и повече.

Зелен чай за детоксиране

Пиенето на зелен чай има множество ползи. Като разменяте чашите си кафе, напълнено със подсладител, с малко зелен чай, често намалявате приема на мазнини и захар (в зависимост от това как приемате кафето си) и въвеждате мощни антиоксиданти.

Дори някои от водещите диетолози и елитни спортисти в света правят зеления чай част от репертоара си и със сигурност трябва да го направите част от вашата детоксикация.

За още по-добър резултат опитайте да пиете зелен чай преди тренировка!

Ябълков оцет за детоксиране

Можете да използвате Apple Сайдер Оцет за загуба на тегло и много повече по време на детокса си.

ACV е направил значителна разлика в здравето ми в много кратко време и показа непосредствени признаци на допринасяне за загуба на коремни мазнини, и здравето на храносмилането. Ябълковият оцет помага естествено да почистите стомаха си, и да позволите упоритите мазнини в корема да бъдат далеч по-лесно разбити.

Също така, тя може да подобри вашата инсулинова чувствителност, така че можете да разбиете храната, която ядете по-лесно.