Показване на 1–16 от 122 резултата

Nature’s Way е синоним на висококачествени продукти с мисъл за здравето и физическата форма на човека. Повече от 50 години Nature’s Way е водещ доставчик на билкови лекарства и добавки в Америка. Основният ангажимент към качеството е ключът към успеха на продуктите на компанията, които се основават на силата на природата.

В Nature’s Way качеството е повече от съвкупност от тестове. Става въпрос за това да се направи правилното нещо – всеки път – без компромис. В продължение на повече от половин век, компанията преоткрива най-добрите суровини за направа на качествени хранителни добавки, партнира си с фермери и доставчици и отчита предпочитанията на различните поколения при създаването на новите си формули. Продуктите на Nature’s Way са обект на задълбочено тестване на всяка съставка в модерна лаборатория на място – инвестиция, която е рядкост в индустрията. Nature’s Way също е една от малкото марки, които получават сертификат TRU-ID за много от продуктите си. Това е вид допълнително потвърждение за чистотата на ботаническите съставки на ниво ДНК.

Компанията спазва добрите производствени практики (GMP) от NSF и продължава да обновява своето богато портфолио с продукти за мъжко, женско и детско здраве, билкови екстракти, мултивитамини, адаптогени и още много под формата на капсули, ликуид продукти, дъвчащи бонбони, прахообразни формули и други. Сред някои от най-известните и предпочитани продукти на производителя са Alive! Мултивитамини, Самбукус капки, Астрагал, Ехинацея, Цинк Хелат и още много билкови добавки, осигуряващи полезност от природата.