Показване на 12 резултата

Лизинът е незаменима аминокиселина, която е важна за множество биологични процеси в човешкото тяло, но не може да бъде синтезирана от организма. Това означава, че тя трябва редовно да се приема чрез диетата или чрез хранителни добавки. Лизинът е особено важен за растежа и поддържането на нормалната функция на тъканите.

Какви са полезните му свойства за човешкия организъм?

Лизинът има редица полезни свойства за здравето. Той спомага за усвояването на калций, което е от ключово значение за здравето на костите и може да предотврати остеопороза. Също така, той играе важна роля в процесите на възстановяване, тъй като подпомага изграждането на мускулните тъкани и други тъкани. Лизинът също помага за производството на хормони, ензими и антитела.

Какви функции изпълнява в тялото?

Лизинът е ключов за поддържането на адекватен растеж и възстановяване на тъканите. Той подпомага производството на колаген, който е важен за здравето на кожата, лигаментите, сухожилията и ставите. Лизинът също така помага за поддържането на нормално ниво на азот в тялото и участва в преобразуването на мастните киселини в енергия.

Какви видове добавки с лизин има?

На пазара могат да бъдат намерени различни видове добавки с лизин, включително:

  • Капсули и таблетки: Лизин в капсули или таблетки предлага удобен и лесен начин за дозиране и прием.
  • Продукти на прах: Лизин под формата на прах може да се добавя към смутита или напитки и е идеален за хора, които предпочитат да модифицират своята дозировка. 
  • Течни формули: Течният лизин се усвоява бързо и е удобен за прием, особено за хора с трудности при гълтане на таблетки или капсули.

Как да закупите Лизин от MagHerbs – онлайн магазин за хранителни добавки

В MagHerbs ще откриете хранителни добавки с лизин на Haya Labs, OstroVit, Webber Naturals и други фирми. Всички актуални продукти са достъпни на тази страница, като при поръчки на стойност над 59.00 лв. с ДДС, доставката за клиента е безплатна до офис на куриера (Спиди/Еконт).