Показване на 12 резултата

Глутаминът е аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма и поддържането на мускулната маса и имунната система. Тя е най-разпространената свободна аминокиселина в човешкото тяло и е особено важна за бързо растящите клетки, включително тези на имунната система и чревния тракт.

Какви са полезните свойства на глутамина за човешкия организъм?

Глутаминът е ключов за поддържането на правилната функция на имунната система и гастроинтестиналното здраве. Той помага за възстановяване на мускулите след интензивни тренировки и играе роля в антикатаболизма, който предотвратява разграждането на мускулите. Също така, глутаминът може да подобри бариерната функция на червата и да намали проникването на вредни бактерии и токсини.

Какви функции изпълнява в тялото глутаминът?

Глутаминът подпомага синтеза на протеини в мускулите, спомага за хидратацията на клетките и поддържа положителен азотен баланс, което е изключително важно за възстановяването след физическо натоварване. Освен това, глутаминът е важен източник на енергия за много клетки в имунната система и поддържа оптималното функциониране на чревната лигавица и цялостното гастроинтестинално здраве.

Как да закупите глутамин 

В MagHerbs – онлайн магазин за хранителни добавки може да разгледате нашата богата колекция от глутаминови добавки. Нашият уебсайт е лесен за използване и предлага разнообразие от продукти в различни форми като капсули, прахове или течни продукти. Просто изберете формата, която отговаря на вашите нужди, добавете продукта или продуктите в количката и следвайте стъпките за бърза и сигурна покупка. Някои от производителите на глутамин в нашия асортимент са BIOTECH-USA, All Nutrition, Swanson, OstroVit и др. 

Предлагаме бърза доставка до вашия дом или офис, за да може веднага да започнете да се възползвате от предимствата на глутаминовите добавки.