Показване на 1–16 от 304 резултата

Swanson Health Products (SHP) е водеща марка в САЩ. От 1969 г. компанията предлага на достъпни цени висококачествени витамини и хранителни добавки директно на потребителите. Създадена от Лиланд Суонсън, SHP е нараснала през последните 50 години от малък семеен бизнес до световен лидер в достъпните природни здравни продукти.

Към днешна дата компанията притежава в портфолиото си повече от 500 продукта като витамини, минерали, пробиотици, стандартизирани билкови екстракти, зелени храни, продукти за здраве на ставите, имунна система, сърдечно-съдово здраве, когнитивна функция, стомашно-чревно здраве и много други.

Производственият процес се основава на ключови принципи като превъзходни съставки с ясен произход, удобни форми на прием и редовно тестване на продуктите от независими организации, за да се осигури най-високо качество и най-добра стойност в добавките за здраве и хранене с марка Swanson.

Висококачествените добавки на производителя са направени от най-чистите съставки, получени от доказани разработчици и производители, които отговарят на утвърдени стандарти за качество, чистота и сигурност. Компанията разполага с модерни съоръжения, които позволяват отличен контрол на произвежданото количество продукти и минимално време за съхранение, оптимална свежест и максимален срок на годност при пристигане във Вашия дом.

Всички съставки, използвани в хранителни добавки Swanson, разполагат с документация от доставчика, включително сертификат за анализ, гарантиращ, че отговарят на продуктовите спецификации. За да се осигури най-висока степен на сигурност, съставките се тестват на различни етапи по време на производствения процес. Всички готови продукти се проверяват от специалисти по качествен контрол и се подлагат на тестове за чистота от независими лаборатории на трети страни.

От асортимента на хранителни добавки SWANSON при нас ще откриете продукти за имунитет като ашваганда, витамин D3, гъба рейши; продукти за отслабване и храносмилателна функция като кетони, Гимнема, горчив пъпеш; продукти за ставно здраве като  Босвелия; анти-ейдж и антиоксидантни хранителни добавки като Бакопа Мониери, CoQ10 и други.