Показване на 1–16 от 19 резултата

Коса, кожа и нокти / Hair, Skin & Nails BioSil™ – 46 Vcaps

Original price was: 64.65 лв..Current price is: 51.70 лв..

Представата, че това, което ядете, допринася за начина, по който изглеждате, не е нещо ново. Тенденциите в козметиката за лице и тяло постоянно се обогатяват и променят с излизането на нови продукти – серуми, тонери, продукти за почистване, хидратация и регенериране на кожата. Напоследък все по-често предмет на дискусия става концепцията за „красота отвътре“ – идеята, че здравословната диета и начинът на живот допринасят за външния вид на кожата, косата, ноктите и зъбите. Осигуряването на достатъчно количество витамини, минерали и други биоактивни съставки влияе върху външния вид на всеки. Тези хранителни вещества определят и теглото, съня, качеството на възстановяване и справянето със стреса – важни фактори, влияещи на красотата и доброто здраве.

За съжаление има изключително голям брой причини, поради които може да пострадат кожата, ноктите и като цяло здравето на човешкия организъм. Оксидативен стрес, фактори на околната среда, непълноценно хранене, наследствени, хронични и автоимунни заболявания, хормонален дисбаланс са малка част от тези причини.

Има различни хранителни добавки с витамини, минерали, антиоксиданти, както и козметични продукти, които могат да помогнат да се справите с тези здравословни проблеми. Например, Always Young Renewal Advanced е силен анти-ейдж продукт и подпомага антиоксидантната защита на организма в борбата със свободните радикали. Sensilis крем за стягане на кожа със стрии и целулит Galafarm – 100 ml е специален крем, който е предназначен за третиране на досадния целулит и стрии. А Скабигал – Козметичен лосион за проблемна и раздразнена кожа Galafarm – 100 ml може да е полезен за третиране на проблемна и раздразнена кожа – нещо, с което може да се сблъска всеки в различните сезони от годината.