Показване на 1–16 от 25 резултата

Pro BCAA OPTIMUM NUTRITION – 20 дози

84.00 лв.

Optimum Nutrition, Inc. (ON) е част от Glanbia и вече повече от 30 години е еквивалент на златния стандарт в спортното хранене.

Optimum Nutrition притежава и управлява две изключителни марки продукти за спортно хранене – Optimum Nutrition и American Body Building (A.B.B.). Заедно тези две марки осигуряват на активните хора по цял свят разнообразие от хранителни добавки на прах, енергийни и протеинови барове, таблетки, ликуид продукти готови за пиене и други.

Продуктите на ON се разпространяват в над 70 страни по света, като това е една от малкото компании за спортно хранене, които притежават и управляват собствено производство.

Продуктите с марка Optimum Nutrition са предназначени за активно спортуващите хора, фокусирани върху изграждането на повече сила и издръжливост, експлозивност и мускулна сила и нуждаещи се от пълноценен прием на хранителни вещества, подпомагащи фитнес целите и възстановяването.

Продуктовият асортимент хранителни добавки Optimum nutrition включва гейнъри, предтренировъчни продукти, аминокиселини, мултивитамини и други. Едни от най-разпознаваемите продукти на Optimum Nutrition са суроватъчният протеин 100% Whey Gold Standard и Креатин монохидрат на прах, както и формулите с мултивитамини Opti-men и Opti-women.