Показване на 1–16 от 27 резултата

Какво представляват fat burners и как действат на организма?

Някои от ключовите съставки, използвани в средствата фет бърнарис са предназначени за стимулиране на хормоналния баланс в организма, за да започне процес по разграждане на мазнините. Базовата съставка в повечето „изгаряне на мазнини средства“ е кофеинът, който ви помага да отслабнете чрез повишаване на процесите на метаболизма.

Различни видове изгаряния на мазнини

Кофеинът действа като нормален стимулант и средство за изгаряне на мазнини, но не се използва често за тази цел, поради осигуряването на внезапен скок в енергията. Сред многото химикали и съставки за фет бърнари, са предпочитани вещества като Гуарана – естествено вещество, ускоряващо метаболизма ви през целия ден и не пречи на съня. Друго средство за изгаряне на мазнините е карнитинът, който е аминокиселина, която насърчава изгарянето на мазнини.

Други методи

Поради различните недостатъци и здравни известия около използването на фет бърнари, е далеч за предпочитане да се използват по-естествени методи за загуба на тегло като упражняване и диета. В същото време средствата за изгаряне на мазнини също могат да увеличат изгарянето на мазнини в тялото по естествен начин. Например натоварване от тренировка или бягане ще накара тялото ви да произвежда хормон на растежа по естествен начин. А това, от своя страна ще изгради мускулна маса и ще изгори мазнини. Горещия душ също може да има същия ефект.

Фет бърнарите се предполага, че са върховно нещо, което просто кара мазнините ти да се топят като масло. Така ли мислиш и ти?

Както се оказва, много хора имат погрешно схващане за добавки за загуба на мазнини. Мислят, че могат да ударят целите си за отслабване само като вземат някои хапчета или прах. Но реалността е нещо различно!

Добавка фет бърнар няма да работи, освен ако не се комбинира с подходяща диета и упражнения. Тези добавки са създали много объркване сред тези, които търсят начини да отслабнат.

Какво е Фет бърнар

Добавките за изгаряне на мазнини представляват общ термин за хапчета и прахове, които улесняват загубата на тегло. Мазнини изгаряне добавки съдържат всякакви съставки, за да помогнат на телата ни да губят мазнини. Всяка компания има своя собствена формула и използва естествени или синтетични елементи, за да помогнат да отслабнем.

Мазнини загуба добавки не са регулирани или контролирани от всякакви агенции като FDA или FSSAI. Така че, необходимо е да се проучи продукта и съставките, за да се оцени ефикасността му.

Как работят фет бърнарите?

Дали вашата добавка работи или не зависи от това как разглеждате успеха. Прах за отслабване или хапче няма да накара мазнините ви да се стопят. Добавката може да съдейства само за вашите цели за отслабване, които включват подходяща диета и упражнения.

Намаляване на теглото добавки идват с всички видове съставки, които имат различни роли в помощ на загубата на тегло.

Употреба на фет бърнари

Фет бърнар добавките действат като катализатор и помагат да отслабнете чрез диета и упражнения.

Винаги е най-добре да получите медицински съвет, преди да вземете всякакъв вид добавка. Трябва да обмислите хранителните си изисквания. Същото важи и за мазнини загуба добавки, и не всеки има същите резултати, като същата добавка.

Трябва да се упражнявате и да следвате подходяща диета, за да загубите мазнини. Упражнения и диета са почти винаги универсалните фактори за успех, независимо дали това е загуба на мазнини или суроватъчен протеин добавки.

Дозировка

Винаги се придържайте към дозировката, препоръчана на етикета. Те са там с причина. Много съставки в мазнини загуба добавки като кофеин действат като стимуланти. Може да имате проблеми със заспиването или да получите физически недразнения, като приемате твърде много кофеин. Същото може да се отнася и за други съставки също!